Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağa yediğini görmek

Rüyada kaplumbağa yediğini görmek

Rüyada kaplumbağa yediğini görmek imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, rahat bir hayatı olacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, gelirinin artacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına rivayet eder.

Rüyada kaplumbağa yediğini gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi gözden geçirmelisiniz.

Rüyada kaplumbağaya yemek yedirmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına işarettir.

Rüyada kaplumbağa yediğini görmek aileye büyük bir ev alınacağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada su kaplumbağası yavrusu görmek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, yakında hedefine ulaşacağına yorulur.

Rüyada kaplumbağaların çiftleştiğini görmek zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine tabir olunur.

Rüyada hasta kaplumbağa görmek çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına delalet etmektedir.

Rüyada suda yüzen kaplumbağa görmek mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki tane kaplumbağa görmek işindeki verimliliğinin düşeceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada minik kaplumbağa görmek sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments