Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı kaplumbağa görmek

Rüyada yaşlı kaplumbağa görmek

Rüyada yaşlı kaplumbağa görmek özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, zafer elde edileceğine, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, manevi bir rahatlama yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı kaplumbağa gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla biraraya gelebilir veya iletişim kurabilirsiniz.

Rüyada yaşlı kaplumbağa görmek işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, kişinin her türlü zenginliğine, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine yorulur.

Rüyada pişmiş kaplumbağa görmek atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, ortak işlere gireceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine tabir olunur.

Rüyada hamile kaplumbağa görmek mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde kaplumbağa beslemek kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada su kaplumbağa yavrusu görmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına işarettir.

Rüyada insanı kaplumbağa görmek sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpek ve kaplumbağa görmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaplumbağa su vermek bunun için sabırsızlanacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments