Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süs kaplumbağa görmek

Rüyada süs kaplumbağa görmek

Rüyada süs kaplumbağa görmek belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, iç huzurunun yerinde olacağına, zorlukların geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada süs kaplumbağa gördüyseniz:

  • Planladıklarınızı gerçekleştirmek yerine ani bir yolculuğa çıkmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada süs kaplumbağa görmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada süs eşyası kırmak çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada süs kuşu görmek bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada çok süslenmek içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine delalet eder.

Rüyada süs eşyası fil görmek mevki makam sahibiyken işten olunacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine rivayet etmektedir.

Rüyada süslenmiş koç görmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine delalet eder.

Rüyada süs bitkisi görmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına işarettir.

Rüyada süs köpeğinin ısırdığını görmek kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, özgüveninde artış yaşanacağına, yeni bir ev alınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments