Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ördek yavrusu beslemek

Rüyada ördek yavrusu beslemek

Rüyada ördek yavrusu beslemek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ördek yavrusu beslemek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişi sizi arayabilir.

Rüyada ördek yavrusu beslemek manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yavru ördek beslemek üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine inanılır.

Rüyada evde ördek beslemek ün sahibi olacağına, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada beyaz ördek beslemek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, zahmete düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ördek beslemek güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yavru ördek sevmek kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına inanılır.

Rüyada beyaz ördek yavrusu görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı yavru ördek görmek daha pozitif biri olacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments