Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi beslediğini görmek

Rüyada kedi beslediğini görmek

Rüyada kedi beslediğini görmek hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi beslediğini gördüyseniz:

  • Biraz esnek olmanızda fayda var.

Rüyada kedi beslediğini görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kediyi beslediğini görmek eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına yorulmaktadır.

Rüyada kediyi balıkla beslemek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi yavruları beslemek işlerini düzene sokacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, strese gireceğine, gergin olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kediyi beslemek bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, önemli yerlere geleceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi beslemek zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, aile işlerinin başına geçeceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada siyah kedi beslemek tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kediyi ekmekle beslemek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments