Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşek beslemek

Rüyada eşek beslemek

Rüyada eşek beslemek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada eşek beslemek gördüyseniz:

  • Ufukta aşk var veya sosyalleşerek, sizin için önemli bir kişiyle ilişkinizi güçlendirebilirsiniz.

Rüyada eşek beslemek stresli bir ortama gireceğine, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada eşek arısı öldürdüğünü görmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, önünün kapanacağına yorulur.

Rüyada eşekle yolculuk yapmak kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, geçimin daha kolay hale geleceğine işarettir.

Rüyada karanlıkta eşek görmek maddi sorumluluklarının artacağına, sorunların tarihe karışacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine inanılır.

Rüyada eşek arı öldürmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada eşek ve yavrusunu görmek kazancından başkalarına da vereceğine, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kör eşek görmek problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşeğe su vermek güzel fırsatların ele geçirileceğine, kazanılan paranın artacağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments