Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare beslediğini görmek

Rüyada fare beslediğini görmek

Rüyada fare beslediğini görmek gam ve kasavetin de uçup gideceğine, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, gergin olacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada fare beslediğini gördüyseniz:

  • Yavaşlamanız veya kararsız kalmanız durumunda pozisyonunuzu kaybedebilir veya karşıt görüşlerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada fareyi beslemek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz fare beslemek insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada fare beslediğini görmek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına yorulur.

Rüyada fare beslemek işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah fare beslemek sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayatının rast gitmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fok balığı beslemek aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada evde timsah beslemek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, aksine daha da zorlaştıracağına yorulur.

Rüyada inekleri beslemek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments