Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağa bakmak

Rüyada kaplumbağa bakmak

Rüyada kaplumbağa bakmak sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, hayatının iplerini eline alacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, kazancının daha da artacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaplumbağa bakmak gördüyseniz:

  • Kuralına göre oynamayan ya da belli ilkelerin ya da yöntemlerin dışına çıkan kişi, grup veya kurumlar yorucu bir sürece işaret ediyor.

Rüyada kaplumbağa bakmak işinde uzmanlaşacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına yorulur.

Rüyada kaplumbağa yakmak kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, sorunlarını çözebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa resmi görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına işarettir.

Rüyada kaplumbağanın öldüğünü görmek sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, malların artacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada üzerinde kaplumbağa görmek çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sağlıklı bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada kabuksuz kaplumbağa görmek kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü kaplumbağa görmek hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Rüyada kaplumbağa bacağı görmek ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments