Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü kaplumbağa görmek

Rüyada ölü kaplumbağa görmek

Rüyada ölü kaplumbağa görmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, onlardan yana üzüntüye düşeceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, hayatının afiyette geçeceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü kaplumbağa gördüyseniz:

  • Evinizde ailenizden kişileri ya da arkadaşlarınızı ağırlayabilirsiniz.

Rüyada ölü su kaplumbağası görmek kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada ölü kaplumbağa görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, arkasından gıybet edeceğine rivayet eder.

Rüyada üzerinde kaplumbağa görmek hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, sonunda mutlu olacağına, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa topluluğu görmek kişinin çocuk hasreti çekeceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada biblo kaplumbağa görmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına işarettir.

Rüyada kara kaplumbağası görmek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada kaplumbağa ellemek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada renkli kaplumbağa görmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, refah düzeyinin artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments