Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerinde kaplumbağa görmek

Rüyada üzerinde kaplumbağa görmek

Rüyada üzerinde kaplumbağa görmek kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, lüks, konfor içinde olacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada üzerinde kaplumbağa gördüyseniz:

  • Nasıl yaptığınız, ne tür tavır sergilediğiniz veya hangi yöntemleri kullandığınız, en az ne yaptığınız kadar önemli olabilir.

Rüyada kaplumbağa taşlamak sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada su kaplumbağası yumurtası görmek büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine işarettir.

Rüyada erkek kaplumbağa görmek çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, yönetici makamına oturacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde kaplumbağa görmek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada konuşan kaplumbağa görmek hem ün sahibi olacağına, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, kaderinin yüzüne güleceğine tabir olunur.

Rüyada kaplumbağa pisliği görmek eskisinden de iyi olacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada kaplumbağaya binmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, şansının bir ömür yaver gideceğine delalet eder.

Rüyada ters kaplumbağa görmek kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments