Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağa yakmak

Rüyada kaplumbağa yakmak

Rüyada kaplumbağa yakmak işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaplumbağa yakmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalara yaklaşımınız önem taşıyor.

Rüyada kaplumbağa yakmak sürekli ağlamaklı olacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine inanılır.

Rüyada kaplumbağa topluluğu görmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine tabir olunur.

Rüyada kaplumbağaya su vermek bolluk ve bereket yaşayacağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına delalettir.

Rüyada suda kaplumbağa görmek en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına delalet eder.

Rüyada su kaplumbağa yavrusu görmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada su kaplumbağası görmek yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine alamet eder.

Rüyada kaplumbağanın kaçtığını görmek sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa sevmek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments