Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağa bacağı görmek

Rüyada kaplumbağa bacağı görmek

Rüyada kaplumbağa bacağı görmek sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, açların doyacağına, eşine değerli hediyeler alacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, keyfe kavuşacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, dileklerinin de kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaplumbağa bacağı gördüyseniz:

  • Hakkınızda kötü dedikodular çıkabilir.

Rüyada kaplumbağa bacağı görmek bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavru su kaplumbağası görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada kaplumbağanın görmek yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına delalet eder.

Rüyada yatakta kaplumbağa görmek alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada kaplumbağa yediğini görmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine işarettir.

Rüyada kaplumbağa satın almak kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, kişinin elindekilerinden de olacağına, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa kaybetmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada banyoda kaplumbağa görmek rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments