Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağa resmi görmek

Rüyada kaplumbağa resmi görmek

Rüyada kaplumbağa resmi görmek başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada kaplumbağa resmi gördüyseniz:

  • Hayata olumlu bakarsanız hayatta size gülümseyecek.

Rüyada kaplumbağa resmi görmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada erkek resmi çizmek dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, borca batacağına, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada dergide resmini görmek girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine rivayet eder.

Rüyada lale resmi görmek kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine işaret etmektedir.

Rüyada resmi daire görmek yeni bir hayata merhaba denileceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gül resmi görmek maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgili resmini görmek çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, zarar getirecek bir yoldan dönmeye yorulur.

Rüyada kurt resmi görmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, keyifli hale geleceğine, ödemelerini yapamaz hale geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments