Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabuksuz kaplumbağa görmek

Rüyada kabuksuz kaplumbağa görmek

Rüyada kabuksuz kaplumbağa görmek rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, güzel işler yapacağına alamet eder.

Rüyada kabuksuz kaplumbağa gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle sorunlarınızı konuşarak çözmeniz zor olabilir.

Rüyada kaplumbağa kabuğu görmek gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına işarettir.

Rüyada kabuğu olmayan kaplumbağa görmek yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kendi kabuğuna çekileceğine işarettir.

Rüyada kaplumbağa kabuğunu kırmak problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına işarettir.

Rüyada kabuksuz kaplumbağa görmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine delalet eder.

Rüyada kaplumbağa kabuğunun kırıldığını görmek sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kaplumbağa kabuğunu görmek büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine yorulur.

Rüyada kaplumbağanın kabuğundan çıktığını görmek huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, alım zorluğu yaşamayacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına inanılır.

Rüyada kabuğu kırılmış kaplumbağa görmek ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments