Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağanın öldüğünü görmek

Rüyada kaplumbağanın öldüğünü görmek

Rüyada kaplumbağanın öldüğünü görmek iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, sağlık sorunlarından kurtulmaya, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, kara kara düşüneceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaplumbağanın öldüğünü gördüyseniz:

  • Tartışma ortamlarından kaçmak zor olabilir.

Rüyada kaplumbağa öldürdüğünü görmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kaplumbağa öldürmeye çalışmak kötü ve zor günler geçireceğine, maddi gücünü yitireceğine, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine yorulur.

Rüyada kaplumbağanın öldüğünü görmek şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada su kaplumbağası öldürmek bol şanslı bir döneme girileceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada kaplumbağayı öldürmek hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kaplumbağa öldürmek şansının açık olacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaplumbağa öldüğünü görmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine inanılır.

Rüyada su kaplumbağasının öldüğünü görmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments