Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıları kapatmaya çalışmak

Rüyada kapıları kapatmaya çalışmak

Rüyada kapıları kapatmaya çalışmak üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada kapıları kapatmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Farklı düşünceler nedeniyle arkadaşlık ilişkilerinizde iniş çıkışlar söz konusu olabilir.

Rüyada kapıları kapatmaya çalışmak yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına yorulur.

Rüyada kapıyı kapatmaya çalışmak onlarla arasının açılacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada kapı kapatmaya çalışmak onu uyaracağına, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, acı veren kazalara işaret etmektedir.

Rüyada kabeyi görmeye çalışmak yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabeye gitmeye çalışmak bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine yorulur.

Rüyada pencere kapatmaya çalışmak iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada kilitli kapıyı açmaya çalışmak iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına işarettir.

Rüyada kapıyı açmaya çalışmak hem ün sahibi olacağına, cesaretinin yerine geleceğine, çevresinin genişleyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments