Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabe kapısında dua etmek

Rüyada kabe kapısında dua etmek

Rüyada kabe kapısında dua etmek elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mekân değiştireceğine, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada kabe kapısında dua etmek gördüyseniz:

  • Hızlanmak, girişimde bulunmak veya ilerlemek istediğiniz konular için daha fazla beklemeniz gerekmiyor.

Rüyada kabe kapısında dua etmek kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabenin önünde dua etmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine işaret eder.

Rüyada kabede dua okumak atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına işarettir.

Rüyada kabeye karşı dua etmek çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, çok iyi mevkilere geleceğine, çok büyük ses getireceğine tabir olunur.

Rüyada kabede ağlayarak dua etmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, helal lokmalar yiyeceğine rivayet eder.

Rüyada kabeye bakarak dua etmek dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada kabede dua etmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine rivayet eder.

Rüyada kabe içinde dua etmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, kazançlı bir işe girileceğine, yaşamına farklı bir yön vereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments