Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıları kapatmak

Rüyada kapıları kapatmak

Rüyada kapıları kapatmak tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, kötü duygularından arınacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine delalettir.

Rüyada kapıları kapatmak gördüyseniz:

  • Geleceğinizi olumsuz etkileyebilecek hareketlerden kaçınmalısınız.

Rüyada kapıyı kapatmamak bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, yeni fırsatlar sunulacağına, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabenin kapısını açmak büyük emekler vereceğine, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine yorulur.

Rüyada dış kapıyı kapatmak hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına rivayet eder.

Rüyada kapıyı kapatıp kilitlemek doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, kısmetinin bollaşacağına delalettir.

Rüyada kapı kapatıp açmak gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, büyük kazanç elde edileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kapıları kapatmak rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına tabir olunur.

Rüyada tahta kapıyı kapatmak rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine kapı kapatmak aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments