Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı kapatamamak

Rüyada kapı kapatamamak

Rüyada kapı kapatamamak huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, parasal sıkıntılarının sona ereceğine, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada kapı kapatamamak gördüyseniz:

  • İlerlemeye odaklanmalısınız.

Rüyada tahta kapıyı kapatmak çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına yorulur.

Rüyada kapıyı kapatmamak çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine kapı kapatmak haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına delalet eder.

Rüyada kapıyı kapatıp kilitlemek birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada açık kapıyı kapatmak iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine rivayet eder.

Rüyada kapıyı kapatmaya çalışmak elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yüzüne kapı kapatmak zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapı kapattığını görmek sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments