Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabanın kapısını kapatmak

Rüyada arabanın kapısını kapatmak

Rüyada arabanın kapısını kapatmak şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına delalettir.

Rüyada arabanın kapısını kapatmak gördüyseniz:

  • Dedikodulardan çok etkileniyorsunuz.

Rüyada arabanın kapısını kapatmak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabanın kapısını açık görmek bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada arabanın kapısı görmek maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabanın kapısını açmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, hasta olacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada kabenin kapısını açmak vefasızlık ve haksızlık göreceğine, hayatında yeni bir döneme başlayacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapıyı kapatmamak herkesin karşısında el pençe divan duracağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine işarettir.

Rüyada evin kapısını kapatmak içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada kabe kapısını açmak büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments