Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıyı kapatmak

Rüyada kapıyı kapatmak

Rüyada kapıyı kapatmak kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, atılım yapacağına, ileriye gideceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine inanılır.

Rüyada kapıyı kapatmak gördüyseniz:

  • Keskin yorumlardan kaçınmalı veya size yapılanları fazla ciddiye almamalısınız.

Rüyada kapı kapatamamak keyfe kavuşacağına, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, eğlenceli günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabe kapısını görmek canının kıymetini bileceğine, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına tabir olunur.

Rüyada kapıyı yüzüne kapatmak yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüzüne kapı kapatmak sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapı açmak ve kapatmak adını aklamayı başaracağına, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapıyı kapatmaya çalışmak moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, işlerini yoluna sokacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabe kapısı görmek geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada ev kapısını kapatamamak ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments