Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı önü silmek

Rüyada kapı önü silmek

Rüyada kapı önü silmek ancak yılmayacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine yorulur.

Rüyada kapı önü silmek gördüyseniz:

  • Baskı altındaki ilişkilerin beslenmesi gerekiyor.

Rüyada kapı önü silmek tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada kapı önünü silmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapıyı silmek kısmet bolluğu yaşanacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kapı pencere silmek dış ticarete atılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına yorulur.

Rüyada beyaz kapı silmek rakiplerine karşı güç elde edeceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, bereketin ve verimin olacağına inanılır.

Rüyada kapı eşiği silmek maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapı silmek refah düzeyinin yükseleceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına inanılır.

Rüyada cam kapı silmek ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments