Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapının önünde düğün görmek

Rüyada kapının önünde düğün görmek

Rüyada kapının önünde düğün görmek borcunun kalmayacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, kalbini tekrar hayata açacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kapının önünde düğün gördüyseniz:

  • Daha dikkatli olmalılar.

Rüyada kapının önünde düğün görmek dualarının gerçekleşeceğine, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına işaret eder.

Rüyada evin önünde düğün görmek bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evinin önünde düğün görmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına işaret eder.

Rüyada kapı önünde yatmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına yorulur.

Rüyada kapı önünde beklemek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına delalet eder.

Rüyada kapının önünü kazmak atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapının önünde bebek görmek derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, sorunların bu sayede aşılacağına alamet eder.

Rüyada kapı önü görmek hayırlı bir döneme girileceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments