Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı önü görmek

Rüyada kapı önü görmek

Rüyada kapı önü görmek art niyetli kişilere uyacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, işlerin yoluna gideceğine işarettir.

Rüyada kapı önü gördüyseniz:

  • Yeni keşifler yapma, spritüel anlamda büyüme veya özgürleşme arzunuz artıyor.

Rüyada kapının önüne sıçmak kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, vefalı bir insan olacağına, insanlarla arasının iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada kapı önünde bir sürü ayakkabı görmek aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada kapı önünde eşya görmek kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, ters giden işlerin de düzeleceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapının önünü sulamak yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine yorulur.

Rüyada başkasının kapısının önünü süpürmek akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapı önünde yatmak rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, aile içinde geçiminin zorlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapının önünde terlik görmek kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kapının önünde çok ayakkabı görmek çok büyük borçlar alacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments