Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin önünde düğün görmek

Rüyada evinin önünde düğün görmek

Rüyada evinin önünde düğün görmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, dertlerinin dermanını bulacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada evinin önünde düğün gördüyseniz:

  • Bir kadın arkadaşınızdan bazı resmi işlerinizi halletmesi için yardım isteyeceksiniz.

Rüyada evin önünde düğün görmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada evinin önünde düğün görmek dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına delalet eder.

Rüyada kapının önünde düğün görmek zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına yorulur.

Rüyada evin önünde mezar görmek kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, hastalıkların kalmayacağına alamet eder.

Rüyada suyla evin önünü yıkamak karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin önünü süpürmek rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kapalı olan kısmetinin açılacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin önünde ateş görmek hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin önünde gül görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, adını herkese duyuracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments