Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı önünde beklemek

Rüyada kapı önünde beklemek

Rüyada kapı önünde beklemek hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Rüyada kapı önünde beklemek gördüyseniz:

  • Kendi kararlarınızı kendiniz almalı, fikirlerinize veya kararlarınıza sahip çıkmalı ya da kendi yönünüzü kendiniz belirlemelisiniz.

Rüyada kapının önünde beklemek yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada kapı önünde beklemek iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada hastane önünde beklemek bol kazanç elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada cennetin kapısında beklemek kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, elinin dara düşmeyeceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cami kapısında beklemek yatırımların heba olacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada hastane kapısında beklemek terfi alamayacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine işaret eder.

Rüyada kapıda beklemek aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kapının önünde kalabalık görmek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, umutlarının boşa çıkmayacağına, borçlarını ödeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments