Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin önünde düğün görmek

Rüyada evin önünde düğün görmek

Rüyada evin önünde düğün görmek ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, işinin başına geçeceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin önünde düğün gördüyseniz:

  • Herkes neyi niye söylediğinin veya yaptığının farkında olabilir ya da kendi düşüncelerinin doğruluğu konusunda ısrar edebilirler.

Rüyada evinin önünde düğün görmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine delalet eder.

Rüyada evin önünde düğün görmek hileye, fesada bulaşacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kapının önünde düğün görmek sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin önünde çiçek görmek eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, ulvi kimse haline geleceğine, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına delalet eder.

Rüyada evin önünde ateş yakmak karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, eşler arasında bir soğukluk olacağına işarettir.

Rüyada evin önünde göl görmek zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada evin önünde köpek görmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine alamet eder.

Rüyada evinin önünde deve görmek dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, zahmete düşeceğine, emeklerinin karşılığını göreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments