Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapının önünde bebek görmek

Rüyada kapının önünde bebek görmek

Rüyada kapının önünde bebek görmek kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına işarettir.

Rüyada kapının önünde bebek gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler ufak sorunlara neden olabilir.

Rüyada kapının önünde bebek görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine alamet eder.

Rüyada kapı önünde bebek görmek çok büyük yenilikler yapacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada kapının önünü yıkamak çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapının önünde yılan görmek içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına delalettir.

Rüyada kapının önüne pislemek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına işarettir.

Rüyada kapının önüne işediğini görmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, her şeyin sarpa saracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapı önünü silmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına işaret eder.

Rüyada kapının önüne sıçmak hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments