Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı önünde yatmak

Rüyada kapı önünde yatmak

Rüyada kapı önünde yatmak sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine alamet eder.

Rüyada kapı önünde yatmak gördüyseniz:

  • Verdiğinizden daha azına razı olmanızı gerektiren iş, plan, ilişki ya da başka durumlardan uzak durmalısınız.

Rüyada kapı önünde yatmak yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kapının önünde yatmak rızkın daim ve hayırlı olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine tabir olunur.

Rüyada caminin önünde yatmak gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, aile bireylerinden biri ile tartışacağına, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapının önünde çöp görmek aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına inanılır.

Rüyada kapı önünde eşya görmek doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada kapı önünü temizlemek kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine alamet eder.

Rüyada kapının önüne çiş yapmak rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine rivayet eder.

Rüyada kapının önünü süpürmek yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments