Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapının önünü kazmak

Rüyada kapının önünü kazmak

Rüyada kapının önünü kazmak böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, yandaşı olan birinin vefat etmesine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapının önünü kazmak gördüyseniz:

  • Birileriyle ortak iş kurmak ya da işinizde, o işi bilen kimselerden yardım almak gibi şeylerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kapının önünü kazmak eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada evin önünü kazmak attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, kendi çok iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapının önünde araba görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, bir daha işyerine gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapının önünde kar görmek yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kapının önüne su dökmek özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, onlar sayesinde kalkınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapı önüne tuvaletini yapmak çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine tabir olunur.

Rüyada kapının önüne ayakkabı koymak maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada kapının önünde fare görmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments