Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapının kilitli olduğunu görmek

Rüyada kapının kilitli olduğunu görmek

Rüyada kapının kilitli olduğunu görmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada kapının kilitli olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı işlerin hallolması için beklediğiniz kişiler varsa, sonsuza dek beklemek zor olabilir.

Rüyada kırık kapı kilidi görmek hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapı kiliti açmak iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada kapı kilidi görmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada kapı kilidini açmak aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, deneyim kazanacağına işaret eder.

Rüyada kapıyı kilitlemeye çalışmak maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Rüyada kapı kilidinin bozulduğunu görmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapı kilidiyle uğraşmak bazen umutlarını yitireceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına tabir olunur.

Rüyada kilitli kapıyı açmaya çalışmak sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments