Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı kilidinin bozulduğunu görmek

Rüyada kapı kilidinin bozulduğunu görmek

Rüyada kapı kilidinin bozulduğunu görmek kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, sorunların üstesinden geleceğine, işini büyüteceğine, insanlarla arasının açılacağına, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına rivayet eder.

Rüyada kapı kilidinin bozulduğunu gördüyseniz:

  • Belli bir yoldan gitmek için kimseye söz vermemelisiniz.

Rüyada kapı kilidinin bozulduğunu görmek inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, karlı işler alacağına alamet eder.

Rüyada kapının bozulduğunu görmek sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapı kilidi sökmek girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kilitli kapıyı açmaya çalışmak iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, iyi insanlar ile birlikte olunacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapı kilidini açamamak tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapıya kilit takmak elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına rivayet eder.

Rüyada kapının kilitli olduğunu görmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine işaret eder.

Rüyada kapısı kilitli ev görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments