Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilitli kapıyı açmaya çalışmak

Rüyada kilitli kapıyı açmaya çalışmak

Rüyada kilitli kapıyı açmaya çalışmak kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, işlerinin duracağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada kilitli kapıyı açmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizde, oldukça ilginç değişimler meydana gelebilir.

Rüyada kilitli kapıyı açmaya çalışmak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına alamet eder.

Rüyada kapıyı açmaya çalışmak çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada anahtarla kapıyı açmaya çalışmak başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, onurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada tıkanmış tuvaleti açmaya çalışmak donanımlı kılacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Rüyada ışık açmaya çalışmak bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, müjdeli haberle geleceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamur açmaya çalışmak refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelen misafire kapı açmamak aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına delalettir.

Rüyada çalan kapıyı açmamak kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, kazancın ikiye katlanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments