Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık kapı kilidi görmek

Rüyada kırık kapı kilidi görmek

Rüyada kırık kapı kilidi görmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, güçten ve takatten düşeceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ortamın bir hayli gerileceğine rivayet eder.

Rüyada kırık kapı kilidi gördüyseniz:

  • İlk adımı atan siz olursanız durumunuzu garanti altına alabilirsiniz.

Rüyada kırık kapı kilidi görmek aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kilidi kırık kapı görmek kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada kırık kilit görmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına işaret eder.

Rüyada kapı kilidi sökmek maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, ağız tadının da kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapı kiliti değiştirmek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada kilitli kapıyı açtığını görmek uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, dedikoduya, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına delalet eder.

Rüyada kapıda kilit görmek kişisel problemlerini çözeceğine, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, çok iyi bir kariyer edineceğine tabir olunur.

Rüyada kilitli kapı açmak başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments