Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıyı kilitlemeye çalışmak

Rüyada kapıyı kilitlemeye çalışmak

Rüyada kapıyı kilitlemeye çalışmak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, engel tanımayan biri olacağına, sıkıntıların son bulacağına, başının derde gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapıyı kilitlemeye çalışmak gördüyseniz:

  • İdeal arkadaşın peşinde koşarken hiç kimsenin kusursuz olamayacağını aklınızdan çıkarmayın.

Rüyada kapıyı kilitlemeye çalışmak kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, kısa süreli hastalık yaşamasına, işlerin düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapı kilitlemeye çalışmak kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, dertlerinin çarelerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada kilitli kapıyı açmaya çalışmak kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kilitli kapının açıldığını görmek sorunlarını bitireceğine, eline geçen malları tutamayacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına alamet eder.

Rüyada kilitsiz kapı görmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada kapı kilidi değiştirmek dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bozuk kapı kilidi görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada kapı kilidinin bozulduğunu görmek topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments