Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı kiliti açmak

Rüyada kapı kiliti açmak

Rüyada kapı kiliti açmak işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, fakirlikten kurtulmaya, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, zorluğa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapı kiliti açmak gördüyseniz:

  • Maddi anlamda sizi rahatlatabilecek fırsatlara kavuşabilir, ek gelir elde etmenin yollarını bulabilirsiniz.

Rüyada kapıyı kilitle açmak büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapı kilidini açmak esenlik, huzur ve saadet bulacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada kilitli kapıyı anahtarla açmak düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, zenginlik elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kilitli kapı açmak kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına tabir olunur.

Rüyada kapı kiliti açmak yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapının kilidini açmak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, mallarının artacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına delalettir.

Rüyada anahtar kilit açmak Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapi kilidi açmak zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments