Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı kilidini açmak

Rüyada kapı kilidini açmak

Rüyada kapı kilidini açmak bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, sağlığının yerinde kalacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapı kilidini açmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin saplantıları ya da kör noktaları üretkenliğiniz üzerinde tutumunuza bağlı olarak artı ya da eksi etkiler yapabilir.

Rüyada kapı kiliti açmak sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapıyı kilitle açmak nahoş sözler işiteceğine, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine yorulur.

Rüyada kapının kilidini açmak faturalarını ödeyemez olacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kilitli kapıyı anahtarla açmak zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapı kilidini açmak para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına işarettir.

Rüyada kilitli kapı açmak engellerin aşılacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada anahtarla kilidi açmak ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine işarettir.

Rüyada kapi kilidi açmak eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments