Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı kilidi görmek

Rüyada kapı kilidi görmek

Rüyada kapı kilidi görmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, çözümlere kavuşacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapı kilidi gördüyseniz:

  • İmajınıza zarar verebilecek bilgileri paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada kapı kilidini açmak bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapı kilidiyle uğraşmak ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hasta ise bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapı kilidi sökmek akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, bekarsa evleneceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine tabir olunur.

Rüyada kapı kilidi görmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, hayattan her istediğini alacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapısı kilitli ev görmek hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, çok kötü günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada kilitli kapının açıldığını görmek çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, geçmişini arkada bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada kilitli kapı açmak evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, zararın telafi edileceğine, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kilitli kapıyı açık görmek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments