Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı kilidiyle uğraşmak

Rüyada kapı kilidiyle uğraşmak

Rüyada kapı kilidiyle uğraşmak yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, hileye, fesada bulaşacağına, şansının hep açık olacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada kapı kilidiyle uğraşmak gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki veya farklı kültürlerden gelen kişilerle problemler yaşayabilirsiniz.

Rüyada kapı kilidiyle uğraşmak kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına inanılır.

Rüyada kapıyı kilitlemeye çalışmak çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada kapının kilidini açmak işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kapısı kilitli ev görmek kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, art niyetli kişilere uyacağına işarettir.

Rüyada kapı kilidi kırmak çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, hedeflere ulaşılacağına inanılır.

Rüyada kapı kilidi sökmek geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine yorulur.

Rüyada kilitli kapıyı açmaya çalışmak kişinin fakirleşeceğine, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, eşe dosta yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada kilitli kapı açmak üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments