Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabenin kapısını açmak

Rüyada kabenin kapısını açmak

Rüyada kabenin kapısını açmak kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, dayanışma içinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabenin kapısını açmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizi gereksiz yere bitirebilir ya da yanlış değerlerıdirebilirsiniz.

Rüyada kapı kapatıp açmak hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine yorulur.

Rüyada kabenin kapısını açmak kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapı açmak ve kapatmak kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına alamet eder.

Rüyada kabe kapısını açmak imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada başını kapatıp açmak talihin yüze güleceğine, iyileşme göstereceğine, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına inanılır.

Rüyada kabri açmak devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada kapi kilidi açmak tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada oda kapısını açmak sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments