Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı kapatıp açmak

Rüyada kapı kapatıp açmak

Rüyada kapı kapatıp açmak bir süre iş bulmakta zorlanacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine alamet eder.

Rüyada kapı kapatıp açmak gördüyseniz:

  • Tavsiye edilen yönde ilerleyebilirsiniz.

Rüyada kabenin kapısını açmak hasret çekenlerin kavuşacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına alamet eder.

Rüyada kapı kapatıp açmak ana baba duası alınacağına, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, hastalığının düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapı açmak ve kapatmak attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada kabe kapısını açmak eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada kapi kilidi açmak gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, yolunun açılacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına rivayet eder.

Rüyada kabri açmak kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına delalet etmektedir.

Rüyada başını kapatıp açmak çevre, iş ve mekan değiştireceğine, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine inanılır.

Rüyada anahtarla araba kapısı açmak sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments