Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıyı kapatıp kilitlemek

Rüyada kapıyı kapatıp kilitlemek

Rüyada kapıyı kapatıp kilitlemek neşeli zamanların yaşanacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, arzularına kavuşacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, alınganlıkların hasıl olacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, mal ve mülkün telafi edileceğine, Allah katında yükseleceğine işarettir.

Rüyada kapıyı kapatıp kilitlemek gördüyseniz:

  • İçgüdülerinizin sesini dinleyin.

Rüyada kapıyı kapatıp kilitlemek eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine alamet eder.

Rüyada evin kapısını kilitlemek büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına işarettir.

Rüyada kapıyı içerden kilitlemek sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kapı kilitlemek duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, kudret ve hidayet sahibi olacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada anahtarla kapıyı kilitlemek kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine alamet eder.

Rüyada araba kapısı kilitlemek çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada dükkan kapısını kilitlemek çıkış yolları bulacağına, işlerin yakın zamanda bozulacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuvalet kapısını kilitlemek düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments