Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine kapı kapatmak

Rüyada birine kapı kapatmak

Rüyada birine kapı kapatmak alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, ele geçen kazancın artacağına alamet eder.

Rüyada birine kapı kapatmak gördüyseniz:

  • Belli konularda gereken yardımı veya desteği alamıyorsanız, hedef, iş veya amaçlarınızı gözden geçirmelisiniz.

Rüyada açık kapıyı kapatmak nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, mal veya dünyalığına gelecek zarara delalet eder.

Rüyada eski kapı kapatmak ferahlayacağına, hafifleyeceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada açık kapı kapatmak sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, doğru yolu bulacağına, keyifleneceğine ve afiyette olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapıyı yüzüne kapatmak gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına yorulur.

Rüyada kapıyı kapatmaya çalışmak sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada kabe kapısını görmek gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada kabe kapısı görmek eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüzüne kapı kapatmak ticari anlamda yön değiştireceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, güzel huylarının değişeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments