Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıyı kapatmamak

Rüyada kapıyı kapatmamak

Rüyada kapıyı kapatmamak kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapıyı kapatmamak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı etkileyebilecek kararlar almadan önce yanlış veya kötü bilgileri ya da kişileri elemeniz, hayatınızdan uzaklaştırmanız gerekiyor.

Rüyada açık kapıyı kapatmak eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı adımlar atacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine rivayet eder.

Rüyada kapıyı yüzüne kapatmak kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapıyı kapatmamak sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, çok iyi işler gerçekleştireceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dış kapıyı kapatmak iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, bunun da geleceğine, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada balkon kapısını kapatmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, geleceğine bakacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine kapı kapatmak yeni bir iş olanağı yakalamaya, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına yorulur.

Rüyada açık kapı kapatmak borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, kara kara düşüneceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada kapıyı kapatıp kilitlemek yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments