Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta kapıyı kapatmak

Rüyada tahta kapıyı kapatmak

Rüyada tahta kapıyı kapatmak herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, bol muhabbette kalacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada tahta kapıyı kapatmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife almak özel yaşamınızda sıkıntı yaratabilir.

Rüyada tahta kapıyı kapatmak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine delalettir.

Rüyada tahta kapı taşımak yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük tahta kapı görmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, hakkını yedirtmeyeceğine, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tahta kapı kırmak emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına işaret eder.

Rüyada mavi tahta kapı görmek şansının geri döneceğine, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine yorulur.

Rüyada tahta kapı görmek üzüntü verici olaylar yaşanacağına, kişinin şansının artacağına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapalı tahta kapı görmek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tahta kapıyı kırmak sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, yol kat edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments