Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıda ışık görmek

Rüyada kapıda ışık görmek

Rüyada kapıda ışık görmek gönlünce bir yaşam süreceğine, güven kaybı yaşanacağına, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, sevdiği birini kırmaya, işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada kapıda ışık gördüyseniz:

  • Sanatsal, yaratıcılık gerektiren veya aşk hayatınızla ilgili konularda yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Rüyada beyaz ışıklı kapı görmek huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada kapıda ışık görmek çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapıdan ışık görmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına işaret eder.

Rüyada ışıklı kapı görmek kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına delalettir.

Rüyada pembe ışık görmek sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçan ışık görmek işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, sevilen bir eşyanın çalınacağına, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine delalet eder.

Rüyada çok parlak ışık görmek zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına delalettir.

Rüyada ışıklı havuz görmek kısmetinin bollaşacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments