Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe ışık görmek

Rüyada pembe ışık görmek

Rüyada pembe ışık görmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına delalet etmektedir.

Rüyada pembe ışık gördüyseniz:

  • İşinizi, sağlığınızı veya kurumsal ya da resmi konuları içeren başlıklarda canlandırıcı veya umut verici gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada pembe ışık görmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına inanılır.

Rüyada yüzünde ışık görmek mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına inanılır.

Rüyada ışık huzmesi görmek büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada ışıkları kapatmak iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine delalet eder.

Rüyada ışık görmek yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, yönetici olacağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına delalet eder.

Rüyada siyah ışık görmek kazançlı bir işin başına geçirileceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine alamet eder.

Rüyada gökyüzünde kırmızı ışık görmek sevdiği insanların olacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada mor ışık görmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments