Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz ışıklı kapı görmek

Rüyada beyaz ışıklı kapı görmek

Rüyada beyaz ışıklı kapı görmek karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına delalet eder.

Rüyada beyaz ışıklı kapı gördüyseniz:

  • Kararsız kalmanız olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Rüyada beyaz ışıklı kapı görmek kazancın arttırılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına yorulur.

Rüyada kapıda ışık görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine alamet eder.

Rüyada ışıklı kapı görmek kazancında bereketin artacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapıdan ışık görmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine inanılır.

Rüyada gökyüzünde beyaz ışık görmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada beyaz ışıklar görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada parlak beyaz ışık görmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, diplomalarının artacağına, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz bir ışık görmek büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, yaşamdan istediklerini alacağına, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments