Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ışıklı havuz görmek

Rüyada ışıklı havuz görmek

Rüyada ışıklı havuz görmek daha büyük başarılar kazandıracağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, helal rızıklara kavuşulacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına inanılır.

Rüyada ışıklı havuz gördüyseniz:

  • Sizinle aynı endişeleri, değerleri veya çözüm yollarını paylaşan kişilerle iş birlikleri yapabilir veya iş birlikleri kurabilirsiniz.

Rüyada ışıklı havuz görmek gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güneş ışığı görmek toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına inanılır.

Rüyada fener ışığı görmek birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yıldız ışığı görmek beklentilerine ulaşacağına, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine yorulur.

Rüyada ışığı açamamak büyük bir karar verileceğine, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karanlıkta bir ışık görmek zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına delalet etmektedir.

Rüyada nurlu bir ışık görmek yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına işarettir.

Rüyada pencereden ışık görmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, iş hayatında günah işleyeceğine, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments