Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ışıklı kapı görmek

Rüyada ışıklı kapı görmek

Rüyada ışıklı kapı görmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, kötü ve hasta günler geçireceğine, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada ışıklı kapı gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize önem vermelisiniz.

Rüyada kapıdan ışık görmek yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına delalet eder.

Rüyada beyaz ışıklı kapı görmek geçiminin zor hale geleceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada kapıda ışık görmek dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ışıklı kapı görmek onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, yoksulluğa, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına işaret etmektedir.

Rüyada ışıklı cami görmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada güneş ışık görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, işveren koltuğunda oturacağına inanılır.

Rüyada ışık nur görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlıkta ışık görmek mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments